6760 Kistelek, Petőfi u. 46.   |   Telefonszám: (+36) 62 597 410   |   Fax: (+36) 62 259 952   |   E-mail: pannonlog@invitel.hu
 
 

logo

Pannonlog Transport Nemzetközi Kereskedelmi és Szállítmányozási Kft.

 

Adószám: 13799494-2-06

Közösségi adószám: HU13799494

TimoCom azonosító: 91717

MAGUNKRÓL
cégismertető, cégadatok
SZOLGÁLTATÁSAINK
komplex csomag
MINŐSÉG
versenyképesség
GÉPJÁRMŰPARK
képgaléria
KAPCSOLAT
elérhetőségek
Nyitókép

Minőség

Ömlesztett mezőgazdasági termékek árutovábbítása:

Pótkocsijaink átlagéletkora 1 év, és „gabonaszállításra alkalmasak": a Dekra német minőségbiztosító cég által kiállított certifikáttal rendelkeznek, mely garantálja mind ömlesztett áruk, mind a „normál kereskedelmi áruk” biztonságos fuvarozását.

Gyógyszerészeti termékek és alapanyagok árutovábbítása:

Cégünk több járművel is végzi gyógyszerek fuvarozását, melyekről a "Gépjárműpark" menüpont alatt találhat fotókat.

Az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerkészítmények előállításának valamennyi - a termék minőségét közvetlenül vagy közvetve befolyásoló - elemét kvalifikálni kell. A folyamathoz kapcsolódó gépek, berendezések teljesítményének minősítése a kvalifikálás része. Ezen minősítéseket cégünk elvégeztette és folyamatosan felülvizsgálja.

A szállítás folyamata a fentiek szerint a termék minőségét befolyásolja a környezeti hőmérsékleten keresztül, ezért minősítése (kvalifikálása) szükséges.

A GDP (Helyes Nagykereskedelmi Gyakorlat) alapján „a nagykereskedelmi forgalmazó felelőssége annak biztosítása, hogy a gyógyszerek forgalmazására, tárolására vagy kezelésére alkalmazott járművek és berendezések használati céljuknak megfelelőek, és felszereltségük lehetővé teszi, hogy a termékeket, a minőségüket és a csomagolásuk épségét esetleg érintő körülményektől megvédjék.” Továbbá, „hogy a hőmérsékleti viszonyok a szállítás során elfogadható korlátok között maradnak.”

A Működési kvalifikálás (OQ), és a Teljesítmény kvalifikálás (PO) dokumentált bizonyítása annak, hogy a berendezés az elvárt működési funkciót teljesíti, illetve hogy a berendezés az előírt paraméterek teljesítésével megbízhatóan üzemel, és meghatározott keretek között ismételt működésre képes. Továbbá, hogy a Felhasználó által támasztott egyéb elfogadási követelményeknek megfelel.

Flottánk újonnan üzembe helyezett 3,5 tonna össztömegű járművei a szabályozott hőmérsékleten történő árutovábbításnak és a fenti követelményeknek is megfelelnek.

Referenciáink: WESSLING Hungary Kft, European Pharma Hub Kft.

Szolgáltatásaink
Nemzetközi és belföldi szállítmányozás
Gyógyszerészeti termékek és alapanyagok árutovábbítása
Szállítmánybiztosítás, biztosítási tanácsadás
Vásári és kiállítási áruk szállítmányozása
ADR-es, konténeres és gyűjtő szállítmányozás
Raktárlogisztika, vámraktár, mozgó raktár, kézi csomagolás
Személyes logisztikai szaktanácsadás, költség-optimalizálási javaslatok
Komplex logisztikai projektek megvalósítása
MAGUNKRÓL   |   SZOLGÁLTATÁSAINK   |   MINŐSÉG   |   GÉPJÁRMŰ PARK   |   KAPCSOLAT


Copyright
© 2020 | PANNONLOG TRANSPORT KFT. All rights reserved.
www.ysolutions.hu